Verdiep jouw persoonlijke relatie met de natuur en ervaar de ontroering die dat teweeg brengt. Deze workshop 'In verbinding met natuur' is onderdeel van de trainingen 'NatuurWijzer' en 'Spirit of Nature-gids', maar ook los te volgen. Als losse workshop is hij toegankelijk voor iedereen.

Workshop  'In verbinding met natuur'

Jezelf openstellen voor een ontmoeting met de natuur vanuit intuïtie en verwondering: dat is wat je in deze bijzondere 2-daagse workshop leert. Tijdens deze workshop ontvouwt zich vanuit verbinding, waardering en innerlijke wijsheid een inzicht in jour persoonlijke relatie met de natuur.

Je leert je op een diep niveau te verbinden met de energie van het leven zelf. Dat is een ervaring die niet zelden gepaard gaat met een gevoel van ontroering en immense dankbaarheid. In deze workshop werken we met verschillende technieken: gronden, visualiseren, mediteren, energie en intuïtie en verhalen vertellen. We ervaren de natuur met al onze zintuigen.

Kosten

Als je deze tweedaagse workshop los wilt volgen, zijn de kosten , inclusief lekkere lunch, koffie en thee € 299,-. Btw is niet van toepassing.

Wat levert de workshop je op?

  • lnzicht in jouw persoonlijke relatie met natuur
  • Kennismaking met verschillende werkvormen zoals visualisaties en begeleide meditaties
  • Verdieping en verbreding van je verbinding met natuur

Kijk hier op welke data de workshop wordt gegeven.

Meld je aan of stel je vraag via het contactformulier.