Natuuropdrachten voor thuis

Digitaal bewaarboekje met 24 meest populaire doe-opdrachten

Samen met onze partner Staatsbosbeheer hebben we in de thuisonderwijs periode 12 weken lang, wekelijks een extra nieuwsbrief uitgebracht: 'Bericht van de boswachter'. Hierin stonden leuke, eenvoudige NatuurWijs opdrachten, die de kinderen uit konden voeren in de tuin, in het park om de hoek of rond de school. Dit hebben we aangeboden om ouders en leerkrachten te ondersteunen bij thuisonderwijs én voor de kinderen om gewoon even lekker buiten bezig te zijn. Deze doe-opdrachten zijn inmiddels ruim 100.000 keer gedownload. 

Vanwege het grote succes gaan we door met het aanbieden van nieuwe doe-opdrachten voor in de tuin, het park of rond de school. Meld je aan om deze maandelijks in je mail te ontvangen. De 24 meest populaire doe-opdrachten uit de thuisonderwijs periode hebben we gebundeld in een digitaal bewaarboekje. Dit boekje krijg je cadeau bij aanmelding.

Kijk ook eens op onze pagina 100+ natuuropdrachten! De opdrachten zijn bedoeld voor schoolklassen, maar de meeste zijn ook erg leuk om gewoon in de tuin of in het parkje om de hoek te doen. Laat je inspireren.

De Wilde Stad in de Klas - Op avontuur!

Samen met EMS FILMS, heeft NatuurWijs het online lespakket ‘De Wilde Stad in de Klas’ ontwikkeld: Op avontuur! De 10 thema lessen bestaan uit grappige clipjes, slimme werkbladen en toffe spellen voor binnen en coole doe opdrachten voor buiten. De lessen zijn bij uitstek heel geschikt voor thuis-onderwijs en gericht op kinderen van 6 tot 9 jaar. 

De clips en werkbladen zijn vrij toegankelijk voor de kinderen, de leerkrachten handleiding is gratis te downloaden na registratie.
http://www.dewildestad.nl/stadindeklas/