Je liefde voor de natuur overbrengen op kinderen en volwassenen: dat is wat je bij NatuurWijs kunt leren! Je bent van harte welkom op onze workshops en trainingen.

Workshops

Wil je jezelf verdiepen in jouw relatie met de natuur en leren hoe je ook anderen de natuur diep en bewust kunt laten ervaren? Dan is de workshop 'in verbinding met natuur' iets voor jou. Wil je daarna ook leren hoe je een natuurbelevingsactiviteit uitwerkt en uitvoert? Dan is de workshop 'werkvormen natuurbeleving' wellicht een interessante opvolger voor jou.

 

Training 'NatuurWijzer' 

Ben je boswachter van een terreinbeherende organisatie zoals Staatsbosbeheer, natuurgids, boomverzorger, imker of een andere natuurdeskundige? En heb je affiniteit met kinderen? Dan kun je NatuurWijzer worden door de training 'NatuurWijzer' te volgen. 

"Wat ik zo mooi vind aan NatuurWijs is dat je geen standaardprogramma afdraait, maar dat je de kinderen mag meenemen vanuit je eigen interesses en verwondering. Het is heerlijk om op kinderen te mogen overbrengen waar je zelf vol van bent." Margret Notté, NatuurWijzer

 

Meer redenen om mee te doen »

'Spirit of Nature-training'

Ben je vol verwondering over de natuur en wil je dit overbrengen op andere volwassenen? Volg de 'Spirit of Nature-training'.