Stoere VakantieToers! 

In de schoolvakanties organiseert NatuurWijs stoere en avontuurlijke natuurprogramma's van 3 dagen voor kinderen van 8 t/m 10 jaar.   We doen dit in samenwerking met welzijnsorganisaties, gemeenten en sociaal makelaars.  Een aanbod aan kinderen die anders niet op vakantie zouden gaan. De kinderen ontdekken de natuur onder begeleiding van professionele NatuurWijzers. Ze onderzoeken de natuur, spelen in de natuur en zorgen voor de natuur als echte natuurbeschermers!


Vraag naar de mogelijkheden in jouw regio  


Op avontuur, zelf de natuur ontdekken

De NatuurWijs VakantieToers© bestaan uit 3 hele dagen in de natuur onder begeleiding van professionele NatuurWijzers en vrijwilligers. Het is een stoer en avontuurlijk natuurprogramma van 3 dagen voor kinderen van 8 t/m 10 jaar. Ze ontdekken de mooiste plekjes natuur. Hutten bouwen, in bomen klimmen, eetbare plantjes zoeken en nog veel meer! De kinderen onderzoeken de natuur, spelen in de natuur en zorgen voor de natuur als echte natuurbeschermers. Op dag 3 doen ze een 'examen' en krijgen ze hun natuurheld diploma!

 Deze ‘toers’ worden in de schoolvakanties uitgevoerd, in samenwerking met welzijnsorganisaties, gemeenten en sociaal makelaars.  Ze worden aangeboden aan kinderen die anders niet op vakantie zouden gaan. Naast de begeleiding regelen we ook vervoer. De kinderen worden met een touringcar in hun wijk opgehaald en weer teruggebracht aan het einde van de dag. En ze genieten gedurende de dag van een gezonde lunch, fruit en andere gezonde snacks. 

De NatuurWijs VakantieToers© is een totaal concept en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Ik wil  meer info over de VakantieToers